ThatsMeAgency_StyleByFabie-38.jpg

Wie is Veerle?

Ik ben... de peper voor in je reet (ik ben en blijf een echte Rotterdamse)

Ik ben... de persoon die altijd wilt winnen

Ik ben... de persoon die zijn hele huiskamer om de 3 maanden veranderd 

Ik ben... de persoon die links gaat wanneer iedereen rechts gaat

Ik ben... de persoon waar jij je op je gemak voelt en jezelf kunt zijn

Ik ben... de persoon die zo bang is voor muizen dat ik katten heb terwijl ik super allergisch ben

Ik ben... de persoon die vandaag denkt er moet een nieuw behang op de muur en die er morgen opplakt 

Ik ben... de persoon die zegt waar het op staat en het niet mooier maakt dan het is

Ik ben... de persoon die geen pad volgt maar zijn eigen pad maakt 

Ik ben... de persoon die jou eraan laat herinneren dat je niks of niemand de schuld kunt geven van jouw succes of falen

Wanneer je met mij werkt is het gas erop een gaan!

Lees hier mijn hele verhaal

Benieuwd naar de jonge vrouw áchter THAT’S ME? Laat je inspireren door mijn verhaal

Ben jij jong, ambitieus, wil je graag groeien en plankgas geven? Dan heb ik nieuws voor je: I’m your girl and I’ve got your back. Maar niet voordat ik jou mijn verhaal vertel. Het échte no-nonsense verhaal. Zodat je weet wie je tegenover je hebt – los van die creatieve en commerciële content creator en sales expert dan. En zodat je kunt bepalen of wij de match zijn waarnaar jij op zoek bent. 


Mijn eigen route
Ken je dat spreekwoord? Iets met vele wegen en Rome…? Ik ben het type meisje dat Rome overslaat en naar Florence gaat. Omdat ik graag letterlijk en figuurlijk de grenzen opzoek en mijn eigen regels en routes bedenk. Daar waar de menigte voor route A kiest, kies ik voor route B. Omdat ik ervan geniet om eindeloos te verkennen en anderen slimmer af te zijn. Maar ook: om ánders te zijn dan de rest. En dat zat er bij mij al vroeg in, anders én verder zijn dan de rest. Als jong meisje sloeg ik al gauw de poppen en kinderspellen over. “Laat mij maar bij de volwassenen zitten, dat vind ik véél interessanter”, dacht ik altijd. Ik wilde méér weten, meer leren én meer bereiken. En het liefst zo snel mogelijk. Maar wat ik bovenal wilde? De beste zijn.


Jarenlang voerde ik een strijd met mezelf en zag ik het leven als een wedstrijd. Een wedstrijd met niemand anders dan mezelf. Als ik ergens goed in was, wilde ik er de beste in zijn. Maar ook als dat niet het geval was, zette ik door. En pushte ik mezelf altijd om het uiterste uit mezelf te halen. Zo rondde ik met vlag en wimpel de middelbare school af, ondanks dat ik school vreselijk vond. En gaf ik nooit op, zelfs niet als life – of de meerderheid daarin - a bitch was.
 

ThatsMeAgency_StyleByFabie-24_edited.jpg

“Succesvol zijn voelde voor mij altijd als een never ending prioriteit. Net zoals dat ‘plukken van de vruchten daarvan’ dat voor mij heel lang was. Totdat ik verliefd werd.”

De puzzelstukjes vielen ineen
Wat ik ook altijd al wist? Dat ik iets creatiefs wilde doen. Toen ik in 2015 na het behalen van mijn middelbare school diploma naar de open dag ging van de studie Creative Marketing en Sales op de Hogeschool van Rotterdam, wist ik dan ook direct: this is it! De puzzelstukjes vielen ineen en ik leerde denken als de commerciële marketeer die stiekem altijd al in mij verscholen zat. Toen dat diploma niet ver van me was verwijderd, belandde ik als marketeer bij een kantoorbaan en wist ik net zo snel: this is NOT it.

Mijn grootste motivatie – daar heb je ‘m weer: de beste zijn – maakte dat ik niet leefde, maar geleefd werd. Mijn dagen werden gevuld met sales gesprekken en geld binnen harken. Iets wat me niet gelukkig maakte. Daarom koos ik ervoor om na mijn studie tijdelijk in een kledingzaak te werken om die oneindige ‘rush’ van een kantoorbaan uit de weg te gaan. En me even niet te focussen op succes, maar op mezelf: wat wil ik? Succesvol zijn voelde voor mij tot op dat moment altijd als een never ending prioriteit. Net zoals dat ‘plukken van de vruchten daarvan’ dat voor mij heel lang was. Lees: die goed gevulde bankrekening, trendy garderobe en mooie spullen waren zeer welkom. En een lange tijd betekenden ze voor mij alles. 

 

“Stilstaan bij de kleine geluksmomentjes van het leven en niet alleen bij de grote mijlpalen. Het dwong me meer dan ooit tevoren om na te denken over de vraag: wat maakt mij gelukkig?”
 

De eye-opener die ik nodig had
Totdat ik verliefd werd. En ik met beide benen op de grond werd gezet. Het besef kwam: er is meer in het leven dan succesvol zijn. Zoals dat warme bad aan vrienden, dat knisperende vuurtje, die zonsondergang tijdens die verre reis, dat wijntje op de dinsdagavond en samen zijn met de mensen waar je intens van kunt genieten. Ook dát is succesvol zijn. Stilstaan bij de kleine geluksmomentjes van het leven en niet alleen bij de grote mijlpalen.
 

Het dwong me meer dan ooit tevoren om na te denken over de vraag: wat maakt mij gelukkig? “Vrijheid, ondernemen!”, luidde het antwoord. Ik begon een bijbaan om mezelf de tijd te geven om op te bouwen, startte mijn onderneming met enkel en alleen fotografie, deed alles rondom mijn onderneming zelf en groeide als een malle. In zowel bereik als klanten. Het woord ‘nee’ kwam niet voor in mijn vocabulaire en ik greep alles aan als een kans.
 

“Het was dé eye-opener die ik op dat moment nodig had. Mijn onderneming ging in de zesde versnelling en ik was binnen drie maanden al succesvol.”
 

Zo ook de kans om als fotograaf deel te nemen aan de Young Lady Business Academy van Elske Doets: dé academy voor jonge ambitieuze vrouwen. Deze academy was gevuld met toffe masterclasses en duurde een week. Een week waarin ik een belangrijk inzicht kreeg. Tijdens een gesprek met een andere deelneemster, betrapte ik mezelf op mijn eigen onzekerheden. Maar ook op een onterecht oordeel. Zo vertelde ze mij dat zij haar eigen kleding webshop had en was mijn eerste reactie: “Waarom zou je iets doen wat zoveel anderen al doen? Je moet dan wel écht goed zijn om het te maken.” Haar antwoord? Het kon haar niet schelen wat de rest van de wereld deed, zolang zij maar deed wat ze leuk vond. Het was dé eye-opener die ik op dat moment nodig had. Want die zelfverzekerdheid wilde ik ook ervaren. Mijn onderneming ging in de zesde versnelling en ik was binnen drie maanden al succesvol. Zó succesvol dat ik mijn grenzen besloot te verleggen en naast fotografie ook mijn kennis als sales expert en commerciële content creator begon te delen.
 

“Of mijn proces altijd vlekkeloos en zonder angsten verloopt? Hell no. Maar fuck perfectie en blokkades. Nooit geschoten, is altijd mis. Wat is het ergste dat er kan gebeuren?”
 

Kracht van binnenuit
En weet je waardoor dat kwam? Doordat ik in de achtbaan durfde te stappen. Doordat ik nooit dacht in problemen, maar altijd in oplossingen. Omdat ik eindelijk losliet wat anderen om me heen deden. En doordat ik me niet heb laten leiden door angst, maar door kracht. Kracht van binnenuit. “Je kunt pas echt groeien, zodra je in jezelf gelooft”, las ik ooit een keer. En dat is exact waarnaar ik op zoek was: de kracht om in mezelf geloven. Omdat ik een lange tijd heel onzeker ben geweest. Geloven dat ik het uiterste uit mezelf kan halen, dat ik een fantastisch aanbod heb waarmee ik jou kan helpen, dat ik goed ben in wat ik doe en dat ik een communicatief sterke badass ben. Maar ook: dat je jezelf moet omringen met mensen die dit stimuleren en motiveren. Vanuit positiviteit.


En of mijn proces altijd vlekkeloos en zonder angsten verloopt? Hell no. Maar fuck perfectie en blokkades. Nooit geschoten, is altijd mis. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? Leren en groeien doe je overigens door te DOEN. Niet door stil te zitten. Het is dé succesformule. Míjn succesformule. Doen, doen en nog eens doen. Zelfs als je het doodeng vindt. En dat succes kun je alleen behalen, maar ook samen. Want ja, creatief, commercieel en ambitieus: THAT’S ME! Maar ik ben ook Veerle. Die eigenwijze, impulsieve jonge vrouw die het graag samen doet. Samen groeit. Op een eerlijke, oprechte en stimulerende manier. De nuchtere vriendin, dochter, ondernemer en sparringpartner die anderen altijd uitdaagt door prikkelende vragen te stellen en haar oprechte mening te geven. Ongecensureerd. De allemansvriend die graag leert van anderen.

“I’ve got your back en samen komen we er. Ook als de angsten toeslaan, je vastloopt in jouw groei en je het niet alleen kan. Júist dan.”
 

Samen staan we sterk
Want ook ík deed het niet alleen. Mijn succes kwam niet zonder vangnet. En mijn verhaal vult zich niet zonder de mensen om me heen die in mij geloven en mij supporten. En dat wil ik voor iedereen. Een wereldwijde gunfactor. Elkaars verhaal aanhoren zonder oordeel, gemeende connecties creëren en elkaar omhoog liften. En guess what? Die persoon wil ik voor jou ook zijn. Want ik geloof in jou! Het is mijn missie om samen te groeien en jouw business naar een hoger level te tillen. Op een rechtvaardige, eerlijke, stijlvolle en commerciële manier. Want I’ve got your back en samen komen we er. Ook als de angsten toeslaan, je vastloopt in jouw groei en je het niet alleen kan. Júist dan.

Durf naar die zesde versnelling te schakelen. Erin te geloven dat je goud in handen hebt. En durf het samen te doen. Want alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder.